Bogholder og revisor

Vores services

Bogføring og afstemning

TalTech bogfører gerne jeres bilag, uanset om de er elektroniske eller fysiske. Det vil typisk foregå sådan, at bilagene bogføres hos jer. Bilagene kan også tages med retur og bogføres på kontoret. Det er primært programmer som E-conomic, men der er også kendskab til diverse andre programmer.

Kreditorstyrring

Nogle virksomheder vil gerne holde styr på deres kreditorer. Hos TalTech kan dette lade sig gøre ved hjælp af et kreditormodul f.eks. E-conomic. Med mange års kendskab til E-conomic, kan der selvfølgelig også håndteres diverse andre programmer inden for kreditorstyrring.

Lønafregning

Lønafregningen er lovpligtigt, når man har ansatte. TalTech ApS tilbyder varetagelsen heraf. Slip besværet af dette område, i stedet for at man som erhvervsdrivende, skal gøre det efter fyraften. Lønafregningen fortages enten i Danløn, Dataløn (Bluegarden) eller Proløn.

Varetagelse af kontakt til revisor, bank og SKAT

Kontakten med revisor og SKAT kan nogle gang være et lidt avanceret felt at bevæge sig rundt i. Hos TalTech ApS tilbydes derfor den løbende kontakt med revisor og SKAT. På samme måde, kan der også opstå spørgsmål og uklarheder i forhold til banken, som naturligvis også kan varetages. 

Fakturering og rykning af debitorer

At få styr på fakturering og opfølgning på at alle debitorer indbetaler, gør det nemmere at være erhvervsdrivende. Denne hjælpe vil TalTech ApS gerne tilbyde, så den erhvervsdrivende altid kan sikre sig, at kunderne også betaler for den leverede ydelse.

Momsafstemning og indberetning

Hos TalTech kan vi også lave momsafstemning og indberetning. Momsen skal gøres op, og dette gøres oftest i forbindelse med bogføringen. Er der behov for, at der skal varetages den løbende kontakt eller indberetning, kan det naturligvis også tilbydes.

Rådgivning til de daglige spørgsmål

I den daglige drift opstår der ofte spørgsmål, som TalTech ApS kan hjælpe med at svare på. Det er derfor altid muligt at ringe ind med et spørgsmål, som man enten kan få svaret på med det samme, eller TalTech ApS kan tilbyde at undersøge sagen og hertil vende tilbage med et svar efterfølgende.

Klargøring af årsregnskabet til revisoren

Når regnskabsåret slutter, skal der opstilles et regnskab, hvor man gør brug af en revisor. Hos TalTech finder du stor ekspertise og erfaring med klargøring af materialet, så det er klar og lige til for revisoren. Slip besværet og lad TalTech gøre dit materiale til årsregnskabet klar. Hvad kan der hjælpes med?

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Skal du have hjælp til at få svar på de daglige spørgsmål, som hverdagen bringer? Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere!

Bogholder og revisor

Få overskud i hverdagen

Få et overblik

Slip besværet, øg driften og få mere tid til at drive dit erhverv. TalTech står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få mere overblik.

Uforpligtende tilbud

Du er naturligvis velkommen til at henvende dig for at få et uforpligtende tilbud på din ønskedeserviceydelse.

Stort kendskab

TalTech er din ekspert med bred erfaring inden for revision, bogføring og kendskab til de aktuelle gældende regler og love.