Profil

TalTech Aps

TalTech er din samarbejdspartner med stor ekspertise i bogføring, klargøring til revision og diverse services. Det handler udelukkende om dine individuelle behov og ønsker. Her tilbydes

en bred vifte af ydelser, og fælles for dem er, at de skaber overblik over din virksomhed. Med det rette overblik kommer overskuddet til at din forretning. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Mange års erfaring

TalTech ApS er dit erfarne bogholderi med flere års erfaring inden for området. Der arbejdes ud fra stor ekspertise og erfaring.

Ekspertiseområder

Revisor siden 2012 og har endvidere HD-R uddannelsen fra 2016. Her er altid styr på gældende love og krav til regnskaber.

Vores services

Bogføring, kreditorstyring, lønafregning,  momsafstemning og klargøring af årsregnskab er få blandt mange services.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Skal du have hjælp til at få svar på de daglige spørgsmål, som hverdagen bringer? Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere!

Bogholder og revisor

Få en hjælpende hånd

Hos TalTech tages der udgangspunkt i virksomhedens individuelle behov, og herfra skræddersyes serviceydelserne. Har du derfor behov for et fast greb om din virksomhed, så du kan få et afslappet forhold til regnskabet i din virksomhed, kan du trygt henvende dig. Få tid til at drive dit erhverv og kontakt i dag!

Hverdagens spørgsmå

Hos TalTech står altid klar til at hjælpe dig med at svare på de daglige spørgsmål, som hverdagen bringer. Har du derfor eventuelle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om firmaet, er du velkommen til at henvende dig.

Spar dyrebar tid

Når man er erhvervsdrivende, er der ofte mange ting at forholde sig til. Slip besværet, og lad os stå for dialoger, som koster dit erhverv dyrebar tid. Har du behov for én, der kan stå for kontakten til  revisor, SKAT eller banken?

Tid til overblik?

Hos TalTech tilbydes et fast greb om økonomien, bogføringen og en lang liste af andre serviceydelser. Har du derfor behov for rådgivning eller vejledning, står Taltech altid til rådighed, så du kan få svar på dine spørgsmål.